Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szivárvány

12.000 Ft


Egyedülálló, sokrétű, dekoratív termékünk a szivárványt formázó fajáték. A játék öröme mellett a kicsik új ismereteket szerezhetnek a környezetről: könnyedén szemléltetheted a gyermekednek, hogyan képződik a szivárvány. A játékot kisebb-nagyobb gyermekekkel együtt is használhatod, de remekül fog szórakozni a csemetéd, akár egymaga is.
Számos különböző módon játszhattok vele:
1. A vízcseppek puzzle figuraként funkcionálnak. Akár 2 éves gyermeked is próbálkozhat a helyükre illesztésével. A cseppek kiemelkednek a felhőből, így könnyű megragadni őket.
2. A vízcseppek hátsó oldalán lévő pöttyöknek köszönhetően a gyermeked könnyedén megkülönböztetheti őket egymástól, sőt, akár szám szerint sorrendbe is teheti azokat. Az első csepp hátulján 1 pötty van, a második csepp hátoldalán 2 pötty, és így tovább... A 2-4 év közötti gyerekeknek segít a mennyiségek megértésében, és a számolás elsajátításában. Emellett könnyen ellenőrizhetik is magukat.
3. Ebben a játékban a szivárvány megfelelő színsorrendjében kell visszahelyezni az íveket az árbocra. A finommotoros mozgás fejlesztésén túl segít kisfiadnak, vagy kislányodnak a színek és méretek közti különbség megértésében is. Már 2 éves gyerekek is használhatják.
4. Ha a szivárványíveket egymás mögé állítja fel a lurkód, máris felépítette egy golyós játék kapuit. A feladata, hogy átgurítsa az összes kapun a golyót, mely annál nehezebb, minél messzebbről történik. 3-5 év között gyerekeknek ajánljuk, és akár csoportban is játszhatják.
5. Az egykezes egyensúlyjátékhoz a 2-3 éves gyermeked még igénybe veheti a napsugarat szimbolizáló filc anyagot. Az ügyesebbek és a felnőttek; esetleg Te magad e nélkül is próbálkozhatsz.
6. A kétkezes egyensúlyjátékban kisfiadnak, vagy kislányodnak mindkét kezét használnia kell. Nagyban fejleszti a koncentrációs képességét, így valódi kihívást nyújt, és megannyi sikerélményt rejt számára.
7. Szivárvány-virágot is építhettek az árboc köré, kreatív módon. Ehhez szintén mindkét kezetekre szükség van.
8. A legnagyobb kihívás a 4-99 éves korúak számára, ha árboc használata nélkül próbálják a szivárvány-virág építését. A cél az összes alkatrész felhasználása.
Ezt a játékot korosztály-megkötés nélkül, mindenkinek ajánljuk, hiszen nem tartalmaz lenyelhető méretű alkatrészt, és terhelés esetén az árboc is elhajlik. Ha odébb szeretnéd tenni a játékot és felemeled, nem hull darabjaira; a fa-vízcseppek a helyükön maradnak.

Méret: 27.5x15cm

Nem értékelt
Szállítási díj: 1.400 Ft
Cikkszám: 16314

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.