Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Minden, amit a Fauna játékokról tudni szeretnél

 

Bizonyára sok kérdés felmerül Benned a Fauna fajátékokkal kapcsolatban; megfelelnek-e az Európai Uniós szabványoknak, hány éves kortól adhatóak a gyerekeknek, tartalmaznak-e káros anyagot?

Összegyűjtöttük, és megválaszoltuk azokat a kérdéseket, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk. Ha esetleg mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi örömmel állunk rendelkezésedre!

 

Természetesen igen, és ezt minden termékünk csomagolásán fel is tüntetjük.

 

Játékaink semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaznak, így biztonsággal adhatóak a gyermekeknek!

 

A fajátékok két csoportra oszthatóak; vannak, amelyek már 3 éves kor alatti gyermekeknek is adhatóak (ezek nem tartalmaznak apró, lenyelhető alkatrészeket), és vannak, amelyek kizárólag 3 éves kor fölött. Minden termékünk csomagolásán piktogrammal jelezzük, hogy adható-e 3 év alatti kisgyermeknek.

 

  • Valóban gondoskodtok a felhasznált faanyag újratermeléséről?

A Fauna minden munkatársa számára fontos környezetünk védelme, így kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásokkal dolgozunk együtt, akik szavatolják, hogy a kivágott fák helyére újakat ültetnek.

 

  • Milyen készségeket fejlesztenek a játékok?

Tologatós játékaink segítenek a gyermeknek, hogy biztonsággal tehessék meg az első lépéseket; 3 dimenziós puzzle figuráink pedig a kreativitást fejlesztik. Minden termékünk adatlapján pontos leírást találsz, valamint korosztály és funkciók szerint is könnyedén kereshetsz!