Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Madarasfa, európai vizpart

12.000 Ft
Menny.:db
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Ez a 3D puzzle a Fauna prémium kollekció részeként a darabok összeillesztésének kalandján túl közelebb hozza hozzád a természetet is. . A termékcsalád minden darabjában nyolc különböző, az adott kontinensre jellemző madár található, de a fa, amely otthont ad nekik, szintén a földrészről származik. A mellékelt tájékoztató bemutatja a fajátékban fellelhető madarakat, honlapunkon pedig meghallgathatod hangjukat is. Ez a fajáték azokkal az Európában költő madarakkal ismertet meg, melyek közös élettere a víz. Tavasztól őszig e kontinens valamely tava, folyója közelében vendégeskednek, de némelyek a tengerparton sem ritkák. A rossz idő közeledtével visszatérnek hazájukba, Afrikába vagy Dél-Ázsiába. Vonulási útvonalukon nagy veszélyben vannak a gólyák, de más énekes madarak is – néhány országban kedvtelésből lövik őket halomra. A rétisas és a függőcinege Európán belül keresnek télire melegebb szállást.
Védd a madarakat, jó szórakozást!

 


A 3 dimenziós, készségfejlesztő fa puzzle az 5-7 éves korosztály számára nyújt feledhetetlen élményt, miközben segít összpontosítani, koncentrálni, és a környezettudatosságra is nevel.
Kipróbálhatjátok a kézügyességeteket úgy is, ha a madarakból tornyot próbáltok építeni.


i: Tudtad, hogy a rétisas a legnagyobb méretű európai sas? Szárnyainak fesztávolsága gyakran több, mint 2 méter.

i: Képzeld, a Jégmadár vadászat közben egy magas ponton vár, amíg meg nem látja célpontját. Ekkor lecsap a magasból, majd visszarepül a megfigyelőhelyre, és tovább kémleli az arra tévedő állatokat.Hallgasd meg a függő cinege hangját itt!
 

Hallgasd meg a fekete gólya hangját itt!
 

Hallgasd meg a üstökös réce hangját itt!
 

Hallgasd meg a kiskócsag hangját itt!
 

Hallgasd meg a kékbegy hangját itt!
 

Hallgasd meg a jégmadár hangját itt!
 

A madarak hangjai az MME engedélyével szerepelnek oldalunkon!
 

Nem értékelt
Szállítási díj: Nem szállítható.
Várható szállítás: 2023. április 03.
Cikkszám: 10087

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.