Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Madarasfa, észak-európai

12.000 Ft
Menny.:db
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Ez a 3D puzzle a Fauna prémium kollekció részeként a darabok összeillesztésének kalandján túl közelebb hozza hozzád a természetet is . A termékcsalád minden darabjában nyolc különböző, az adott kontinensre jellemző madár található, de a fa, amely otthont ad nekik, szintén a földrészről származik. A mellékelt tájékoztató bemutatja a fajátékban fellelhető madarakat, honlapunkon pedig meghallgathatod hangjukat is. Ez a fajáték az észak-európai madarakkal ismertet meg, melyek az év legnagyobb részében Európa erdeiben élik életüket. Többségük a nagy téli hidegek idején költözik csupán egy rövid látogatásra délebbre. Köztük található földrészünk legapróbb madara a királyka, mely akkora, mint egy dió. A szajkó pedig a legjobb hangutánzó. Nem csupán más madarak dallamát képes hűen lemásolni, de a szekér nyikorgását, a kutya ugatását is.
Védd a madarakat, jó szórakozást!

 


Amellett, hogy a gyerekszoba dísze lehet, pozitív hatással van a figyelem- és koncentrációs készségre, valamint fejleszti a kreativitást, a térlátást, és a környezettudatosságra is nevel.
 

i: Képzeld, Svédországban található a legidősebb ismert fa, mely 9 550 éves. Ez nem más, mint egy norvég lucfenyő, melynek az emberek az Old Tjikko becenevet adták. Bizony, egy fa, aminek neve van! :)

i: Tudtad, hogy a germánok ősei, azaz a teuton törzs tagjai a karvalyt szent állatként tisztelték? Anglia bizonyos részein pedig úgy tartották, hogy a kakukkok télire karvallyá változnak. Te ugye tudod, hogy ez csak hiedelem?

Hallgasd meg a szajkó hangját itt!
 

Hallgasd meg az örvösgalamb hangját itt!
 

Hallgasd meg a keresztcsőrű hangját itt!
 

Hallgasd meg a gatyáskuvik hangját itt!
 

Hallgasd meg a csonttollú hangját itt!
 

Hallgasd meg a karvaly hangját itt!
 

Hallgasd meg a búbos cinege hangját itt!
 


 
A madarak hangjai az MME engedélyével szerepelnek oldalunkon!
 

Nem értékelt
Szállítási díj: Nem szállítható.
Várható szállítás: 2023. április 03.
Cikkszám: 10008

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.