Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Madarasfa, afrikai

12.000 Ft
Menny.:db
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Ez a 3D puzzle a Fauna prémium kollekció részeként a darabok összeillesztésének kalandján túl közelebb hozza hozzád a természetet is. . A termékcsalád minden darabjában nyolc különböző, az adott kontinensre jellemző madár található, de a fa, amely otthont ad nekik, szintén a földrészről származik. A mellékelt tájékoztató bemutatja a fajátékban fellelhető madarakat, honlapunkon pedig meghallgathatod hangjukat is. Ez a fajáték azokkal a madarakkal ismertet meg, melyek mindegyike Afrikában él és költ, nem hagyják el a kontinenst. Legtöbbjüknek a végtelen szavanna ad otthont. Van közöttük olyan, amely hatalmas lakótelepeken él, ő a málinkó-szövőmadár. De van olyan tollas is, amely közös fészekben, a földön költi ki a tojásokat. Ő a strucc. Repülni ugyan nem tud, de csaknem kétszer olyan gyorsan fut, mint a világ leggyorsabb futóbajnoka.
Védd a madarakat, jó szórakozást!

 


Ez a dekorációs elemként is kiváló összerakós fajáték az 5 év feletti gyermekeknek, és Nektek szülőknek is sok-sok sikerélményt rejt.
A kézzel festett madarak felismerését 5 nyelvű információs kártya segíti.
 

i: Ismered a kármin gyurgyalagot? Ez nem más, mint egy afrikai madárfaj, mely rovarokkal, méhekkel, sáskákkal és hangyákkal táplálkozik. A kármin gyurgyalagok társas lények, ezért hatalmas kolóniákba tömörülve raknak fészket.

i: Emlékszel, milyen fával találkoztál a Kisherceg című könyvben? Pontosan; majomkenyérfával. És azt vajon tudod, hogy a majomkenyérfa képes akár 120 000 liter vizet is eltárolni? Így éli túl a szárazságot...


Hallgasd meg a trombitás szarvascsőrű hangját itt!
 


Hallgassd meg a bíbormellű nektármadár hangját itt!
 
Hallgasd meg a villásfarkú szalakóta hangját itt!
 

Hallgasd meg a szakállas bajszika hangját itt!
 

Hallgasd meg a kármin gyurgyalag hangját itt!
 

Hallgasd meg az aranymellű pinty hangját itt!
 

Hallgasd meg a strucc hangját itt!
Nem értékelt
Szállítási díj: Nem szállítható.
Várható szállítás: 2023. március 22.
Cikkszám: 10002

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.