Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Formakirakó torony - szivárvány

11.750 Ft
Menny.:db
A formakirakó torony formaillesztő és építőjáték is egyben, de a célunk megint az volt, hogy egyetlen termékkel több korosztály, többféle módon is játszhasson.
A legkisebbekkel tornyot építhetünk – eleinte középre helyezve, majd később a szélek mentén illesztve az elemeket. A színes változat segítségével okíthatók a színek nevei, de később el lehet magyarázni azt is, melyik alapszínből (piros, sárga, kék) melyik kiegészítő színt (narancs, zöld, lila) lehet kikeverni.
Az egymásba helyezhető kockák segítségével megmutatható a különbség kicsi, nagyobb, még-nagyobb, vagy a legkisebb, legnagyobb között. A mértani formákat is (kör, négyzet, háromszög) megismerhetik a lurkók. Először a legkisebb kockába érdemes kezdeni az alkatrészek behelyezését, de itt is fontos a sorrend. Ha a felsőket teszi be először a gyermek, azok megakadályozzák az alsók bedugását. Tehát az alsókkal kell indítani, ott is a háromszög alapú hasábbal. Az a helyén marad, nem gurul el - nem úgy, mint a henger. Ha ez már könnyedén megy, akkor jöhet a többi kocka egymásba pakolása. Így lehet megerősíteni a mértani formák ismeretét, hiszen a hasábokat csak akkor tudja berakni az összes kockán keresztül a gyerkőc, ha valamennyi azonos mértani forma ugyanarra az oldalra kerül.
Így lesz élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt a fejlesztőjátékunk.

Amennyiben a terméket víz vagy nedvesség éri, elpakolás előtt teljesen ki kell szárítani. Ellenkező esetben a fa gombásodása elindulhat.

Méret: 11 x 11 cm
Nem értékelt
Szállítási díj: Nem szállítható.
Várható szállítás: 2023. február 07.
Cikkszám: 16316

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.