Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szeretettel üdvözlünk webshopunkban!

Bizonyára azért vagy itt, mert számodra is fontos, hogy a gyermekeket már kicsi kortól minőségi, kedves, ugyanakkor kreatívitást igénylő. készségfejlesztő játékok vegyék körül. Ebben a Faunánál olyannyira egyet értünk veled, hogy immár több mint 30 éve készítünk gazdag színvilágú, melegséget hordozó fajátékokat és biztonságos fafegyvereket, melyekkel a gyermekek átélhetik a lovagregényekből, rajzfilmekből ismert kalandokat. Kellemes böngészést kívánunk!

A Faunánál fontosnak tartjuk, hogy egy gyermekjáték - amellett, hogy vidámságot hoz kis gazdája életébe - készségfejlesztő funkciókat is ellásson.

Éppen ezért figyelünk minden terméknél az alábbi szempontokra:

 - Játékaink hamar a kicsik szívéhez nőnek, hiszen kedves színeket használunk, ízléses és barátságos formavilágot alakítunk ki.


 - A játék felhőtlen élvezete közben a legkisebbek finommotoros készségei is fejlődnek, így a tanulás és a játék öröme összekapcsolódik.


 - Minőségi termékeink több generációt is kiszolgálnak, így akár kisebb testvérek is örökölhetik.


 - Számunkra is fontos a környezettudatosság, ezért minden fajáték és gyermekbútor káros anyagoktól mentes és környezetbarát.


 - Minden termékünk alapanyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származik.


 - Az EU- szabványok betartásával készítjük a játékainkat.

 - Mit tegyünk, ha eltörött a fajáték?

Minden, amit a Fauna játékokról tudni szeretnél

Bizonyára sok kérdés felmerül Benned a Fauna fajátékokkal kapcsolatban; megfelelnek-e az Európai Uniós szabványoknak, hány éves kortól adhatóak a gyerekeknek, tartalmaznak-e káros anyagot?

Összegyűjtöttük, és megválaszoltuk azokat a kérdéseket, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk. Ha esetleg mégsem kapnál választ, vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi örömmel állunk rendelkezésedre!

Természetesen igen, és ezt minden termékünk csomagolásán fel is tüntetjük.

Játékaink semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaznak, így biztonsággal adhatóak a gyermekeknek!

A fajátékok két csoportra oszthatóak; vannak, amelyek már 3 éves kor alatti gyermekeknek is adhatóak (ezek nem tartalmaznak apró, lenyelhető alkatrészeket), és vannak, amelyek kizárólag 3 éves kor fölött. Minden termékünk csomagolásán piktogrammal jelezzük, hogy adható-e 3 év alatti kisgyermeknek.

  • Valóban gondoskodtok a felhasznált faanyag újratermeléséről?

A Fauna minden munkatársa számára fontos környezetünk védelme, így kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásokkal dolgozunk együtt, akik szavatolják, hogy a kivágott fák helyére újakat ültetnek.

  • Milyen készségeket fejlesztenek a játékok?

Tologatós játékaink segítenek a gyermeknek, hogy biztonsággal tehessék meg az első lépéseket; 3 dimenziós puzzle figuráink pedig a kreativitást fejlesztik. Minden termékünk adatlapján pontos leírást találsz, valamint korosztály és funkciók szerint is könnyedén kereshetsz!

Tanúsítványaink:

Fénylakk

Noahsark

Pull-pushalongtoys

Puzzlefigures

Rainbow

Woodenarms

Woodenswords

Zuelch