Categories
Instagram and Facebook

Click on the icons!

Categories
Payment solution
Newsletter
Most popular products
Recommended products
Product Details


Kerge ABC

Kerge ABC
 • Kerge ABC
 • Kerge ABC
8.6
A négysoros versekben a létező, vagy kitalált állatok neveinek kezdőbetűi megegyeznek az abc 44 betűjével.

160x190 mm
104 oldal
cérnafűzött, keménytábla
Írta: Szabó T. Anna, Tóth Krisztina, Varró Dániel
Illusztrálta: Gyöngyösi Adrienn, Kárpáti Tibor, Nagy Diána, Paulovkin Boglárka, Szolnoki Beatrix, Takács Mari
Szerkesztette: Csányi Dóra
 • A „Zengő abc” és az „Ablak zsiráf” után egy olyan korszerű, mai kötetet ajánlunk olvasóinknak, melyben három népszerű költő versei segítik az óvódás és kisiskolás gyerekeket a magyar abc elsajátításában. A négysoros versekben a létező, vagy kitalált állatok neveinek kezdőbetűi megegyeznek az abc 44 betűjével.
  Az óvodákban és iskolákban is hasznosan forgatható Ábécéskönyv jelentősége, hogy összeköti az óvodában tanultakat (mondókák, betűk) az iskolában elsajátítandó ismeretekkel (betűk írása, olvasása). Ezért az izgalmas képek mellett a gyerekek könnyen felismerhetik és megtanulhatják az abc nyomtatott kis és nagy betűit egyaránt.
  Ismert állatok (cica, csacsi, teve) mellett egzotikus és kitalált lények (dzseláda, íbisz, űregér) népesítik be az Ábécéskönyv képzeletbeli állatkertjét, melyek fiatal művészek ecsetvonásai nyomán elevenednek meg. És ebben az állatkertben — szemben a valódiakkal —, mindent szabad: elcsatangolni az ösvényről, bemászni az oroszlán ketrecébe, etetni az ürgét, és meg lehet simogatni a xinxist, aki amúgy nincs is… A Magvető Kiadóval közös kiadás,

  4 éves kortól.
 • Article No.
  978-963-9768-02-4_
WebShop System