Kategóriák
Instagram és Facebook

 Kattints az ikonokra!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Noé bárka

Noe-barkaja fajatek
 • Noe-barkaja fajatek
 • Noe-barkaja fajatek
 • Noe-barkaja fajatek
 • Noe-barkaja fajatek
 • Noe-barkaja fajatek
12 500 Ft

Ez a termék négy alkotóelemből épül fel. Az olajozott égerfából készült bárkából, a három – rétegelt lemezből gyártott és cserélhető – fedélzetből, 15 juharfa állatfigurából, és egy vászonzsákból áll. Az állatfigurák 2 cm vastagságúak, mindegyik megáll a lábán. Méretük alapján egyik sem lenyelhető, így akár 3 év alatti gyermekeknek is biztonsággal adhatóak. A játékcsalád környezetbarát vászonzsákban tárolható, így nem vesznek el a kisebb tartozékok (állatfigurák) sem.

 

Hogyan játszhattok vele? A Noé bárkája nagy előnye, hogy ezt többféle módon is tehetitek (formakirakó, 3 dimenziós színező, formafelismerő, szerepjáték, egyensúlyjáték), így többféle készséget, képességet is fejleszt.

 

Ha a különböző színű fedélzeten keresztül próbálja a csemetéd visszagyűjteni a bárkába az állatokat, máris formakirakósat játszik. A piros fedélzet a háziállatok, a zöld az erdei állatok, és a sárga az állatkerti (afrikai) állatok negatív formáját mutatja.

 

A fafigurák felületét nem kezeltük sem olajjal, sem lakkal. Akril-, víz- vagy akár temperafestékkel is színesebbé tehetitek őket.

 

Ha vászonzsákba rejtesz 3 vagy akár több figurát, a gyereknek a zsákba nyúlva a nélkül kell felismernie az állatokat, hogy láthatná őket.  

 

A szerepjáték során együtt játszva, számos élethelyzetet ismerhet meg a gyermeked. De eljátszhatja kedvenc meséit, találhat ki saját történetet. Noé mondáját is elmondhatod a segítségével.

 

Az állattorony-építés remek szórakozás, egyszerre 3-4 lurkó is próbálkozhat vele. Ha tanítással is szeretnéd összekötni a játékot, tegyél fel kérdést, vagy adj feladatot azzal az állattal kapcsolatban, amely épp a soron következő gyerkőcnél van. Ha helyesen válaszolt, csak akkor próbálkozhat a következő állatka toronyba építésével. Az győz, akinek előbb elfogynak a figurái.

 

 

i: A Biblia szerint Noé 10 hónap hajózás után pillantotta meg először a hegyek csúcsait. Ekkor egy hollót és egy galambot engedett szabadon.  A két madár még nem talált szárazföldet, így visszarepültek a bárkára. 7 nappal később Noé ismét elengedett egy galambot, ami ezúttal olajággal a csőrében tért vissza. Noé várt még 7 napot, majd újra útjára bocsátott egy galambot. Ezúttal a galamb nem repült vissza, így Noé már tudta: szárazföldet talált.

Innen ered a béke szimbóluma: a galamb, csőrében olajággal.

 

i: Noé minden állatból kettőt vitt magával a bárkára, egy nőstényt és egy hímet. Ezzel tette lehetővé, hogy az állatok ismét benépesíthessék a földet.!Amennyiben a terméket víz vagy nedvesség éri, elpakolás előtt teljesen ki kell szárítani. Ellenkező esetben a fa gombásodása elindulhat.

Méret: 30,5x15,5x11 cm
 • Korosztály
  0-99 év
  Cikkszám
  16312
Webáruház készítés