Kategóriák
Instagram és Facebook

 Kattints az ikonokra!

Kategóriák
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Nóé bárka plussz

Nóé bárka plussz
  • Nóé bárka plussz
  • Nóé bárka plussz
  • Nóé bárka plussz
  • Nóé bárka plussz
  • Nóé bárka plussz
  • Nóé bárka plussz
23 000 Ft


Ez a termék hat alkotóelemből épül fel. Az olajozott égerfából készült bárkából, a hat – rétegelt lemezből gyártott és cserélhető – fedélzetből, 20 juharfa állatfigurából, és egy vászonzsákból áll. Az állatfigurák 2 cm vastagságúak, mindegyik megáll a lábán. Méretük alapján egyik sem lenyelhető, így akár 3 év alatti gyermekeknek is biztonsággal adhatóak. A játékcsalád környezetbarát vászonzsákban tárolható, így nem vesznek el a kisebb tartozékok (állatfigurák) sem.

 

Hogyan játszhattok vele? A Noé bárkája nagy előnye, hogy ezt többféle módon is tehetitek (formakirakó, 3 dimenziós színező, formafelismerő, szerepjáték, egyensúlyjáték), így többféle készséget, képességet is fejleszt.

 

Ha a különböző színű fedélzeten keresztül próbálja a csemetéd visszagyűjteni a bárkába az állatokat, máris formakirakósat játszik. A piros fedélzet a háziállatok, a zöld az erdei állatok, és a sárga az állatkerti (afrikai) állatok, a narancssárga a vízpart közelében élő állatok, illetve a kék és a lila fedélzetek az 1-től 10-ig terjedő számok negatív formáját mutatja.

 

A fafigurák felületét nem kezeltük sem olajjal, sem lakkal. Akril-, víz- vagy akár temperafestékkel is színesebbé tehetitek őket.

 

Ha vászonzsákba rejtesz 3 vagy akár több figurát, a gyereknek a zsákba nyúlva a nélkül kell felismernie az állatokat, hogy láthatná őket.

 

A szerepjáték során együtt játszva, számos élethelyzetet ismerhet meg a gyermeked. De eljátszhatja kedvenc meséit, találhat ki saját történetet. Noé mondáját is elmondhatod a segítségével.

 

Az állattorony-építés remek szórakozás, egyszerre 3-4 lurkó is próbálkozhat vele. Ha tanítással is szeretnéd összekötni a játékot, tegyél fel kérdést, vagy adj feladatot azzal az állattal kapcsolatban, amely épp a soron következő gyerkőcnél van. Ha helyesen válaszolt, csak akkor próbálkozhat a következő állatka toronyba építésével. Az győz, akinek előbb elfogynak a figurái.

 

 

i: A Biblia szerint Noé 10 hónap hajózás után pillantotta meg először a hegyek csúcsait. Ekkor egy hollót és egy galambot engedett szabadon. A két madár még nem talált szárazföldet, így visszarepültek a bárkára. 7 nappal később Noé ismét elengedett egy galambot, ami ezúttal olajággal a csőrében tért vissza. Noé várt még 7 napot, majd újra útjára bocsátott egy galambot. Ezúttal a galamb nem repült vissza, így Noé már tudta: szárazföldet talált.

Innen ered a béke szimbóluma: a galamb, csőrében olajággal.

 

i: Noé minden állatból kettőt vitt magával a bárkára, egy nőstényt és egy hímet. Ezzel tette lehetővé, hogy az állatok ismét benépesíthessék a földet.Méret: 34.5x18.5x11.5 cm
  • Cikkszám
    16313
Webáruház készítés