Kategóriák
Instagram és Facebook

 Kattints az ikonokra!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Madarasfa, tavaszi-őszi európai

ÚJ
Madarasfa, tavaszi-őszi európai
 • Madarasfa, tavaszi-őszi európai
 • Madarasfa, tavaszi-őszi európai
 • Madarasfa, tavaszi-őszi európai
 • Madarasfa, tavaszi-őszi európai
11 300 Ft
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Ez a 3D puzzle a Fauna prémium kollekció részeként a darabok összeillesztésének kalandján túl közelebb hozza hozzád a természetet is. A termékcsalád minden darabjában nyolc különböző, az adott kontinensre jellemző madár található, de a fa, amely otthont ad nekik, szintén a földrészről származik. A mellékelt tájékoztató bemutatja a fajátékban fellelhető madarakat, honlapunkon pedig meghallgathatod hangjukat is. Ez a fajáték azokkal a madarakkal ismertet meg, melyek egész évben élettel töltik meg Európa kertjeit, parkjait, erdeit. A barna rétihéja kivétel ez alól, csak kisebb részük telel a földrészen. A fészekrakásuk előtt gyönyörű nászrepüléssel tudatják a környezetükkel, hogy az uralkodó pár megérkezett. A szarkáról csak annyit szoktunk tudni, hogy kedveli a fényes csecsebecsét. Azt már kevésbé, hogy fogságban megtanulja utánozni az ember hangját, sőt egyedüliként a madarak közt felismeri magát a tükörben.
Védd a madarakat, jó szórakozást!


Vajon milyen madarak élnek télen – nyáron Európában?
Játszva sajátíthatjátok el a nevüket kézzel festett fajátékunk, és a mellékelt kártya segítségével.
Szerezzetek közös élményeket, amikor a parkban, erdőben járva, vagy a madáretetőt figyelve újra felismeritek őket.
Szedjétek szét, rakjátok össze, vagy helyezzétek egymásra a figurákat.
Kreativitást és kézügyességet fejlesztő, szobadísznek is kitűnő termékünk akár egyensúly-játékként is feledhetetlen élményt nyújt.
Segít abban is, hogy a gyermeked a környezettudatos életmódot válassza.

i: A Tölgyfát gyakran használják építkezés során, hiszen nagyon ellenálló, azonban könnyű megmunkálni. Általában bútorokat, parkettát, hordót készítenek belőle. Képzeld, a vikingek is többnyire tölgyfa-deszkákból építették a hajókat.

 

i: Tudtad, hogy a szarka a világ összes ismert állata közül az egyik legokosabb, legintelligensebb élőlény? Ha tükröt tartanánk egy szarka elé, felismerné magát benne, sőt, akár a Te hangod is képes lenne utánozni.Hallgasd meg a zöld küllő hangját:

>

Hallgasd meg a vörösbegy hangját:Hallgasd meg a tengelic hangját:Hallgasd meg a feketerigó hangját:Hallgasd meg a szarka hangját:Hallgasd meg a kék cinege hangját:Hallgasd meg a barna rétihéja hangját:Hallgasd meg a süvöltő hangját:
A madarak hangjai az MME engedélyével szerepelnek oldalunkon!

 • Méret: 20x27cm
 • Cikkszám
  10006_b
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés