Kategóriák
Instagram és Facebook

 Kattints az ikonokra!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Madarasfa, európai vizpart

Europai-vizpart fajatek
 • Europai-vizpart fajatek
 • Europai-vizpart fajatek
 • Europai-vizpart fajatek
8 500 Ft
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Ez a 3D puzzle a Fauna prémium kollekció részeként a darabok összeillesztésének kalandján túl közelebb hozza hozzád a természetet is. . A termékcsalád minden darabjában nyolc különböző, az adott kontinensre jellemző madár található, de a fa, amely otthont ad nekik, szintén a földrészről származik. A mellékelt tájékoztató bemutatja a fajátékban fellelhető madarakat, honlapunkon pedig meghallgathatod hangjukat is. Ez a fajáték azokkal az Európában költő madarakkal ismertet meg, melyek közös élettere a víz. Tavasztól őszig e kontinens valamely tava, folyója közelében vendégeskednek, de némelyek a tengerparton sem ritkák. A rossz idő közeledtével visszatérnek hazájukba, Afrikába vagy Dél-Ázsiába. Vonulási útvonalukon nagy veszélyben vannak a gólyák, de más énekes madarak is – néhány országban kedvtelésből lövik őket halomra. A rétisas és a függőcinege Európán belül keresnek télire melegebb szállást.
Védd a madarakat, jó szórakozást!A 3 dimenziós, készségfejlesztő fa puzzle az 5-7 éves korosztály számára nyújt feledhetetlen élményt, miközben segít összpontosítani, koncentrálni, és a környezettudatosságra is nevel.
Kipróbálhatjátok a kézügyességeteket úgy is, ha a madarakból tornyot próbáltok építeni.


i: Tudtad, hogy a rétisas a legnagyobb méretű európai sas? Szárnyainak fesztávolsága gyakran több, mint 2 méter.

 

i: Képzeld, a Jégmadár vadászat közben egy magas ponton vár, amíg meg nem látja célpontját. Ekkor lecsap a magasból, majd visszarepül a megfigyelőhelyre, és tovább kémleli az arra tévedő állatokat.

 Hallgasd meg a függő cinege hangját:Hallgasd meg a fekete gólya hangját:Hallgasd meg a rétisas hangját:Hallgasd meg a búbos vöcsök hangját:Hallgasd meg a üstökös réce hangját:Hallgasd meg a kiskócsag hangját:Hallgasd meg a kékbegy hangját:Hallgasd meg a jégmadár hangját:A madarak hangjai az MME engedélyével szerepelnek oldalunkon!

 • Méret: 29,5 cm x 22,5 cm

  Kinek ajánljuk? Lányok és fiúk számára

  Hányan játszhatnak vele? 1-4 fő

  Korosztályra vonatkozó megkötés: 3 éves kor alatti gyermeknek nem adható a lenyelhető alkatrészek miatt!

  Milyen korosztálynak ajánljuk? 5-99 éves korig

  Nehézségi fok: Könnyű

  Alapanyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származik.
  A festék nem tartalmaz egészségre káros anyagot.
  További információért látogasson el honlapunkra: www.faunatrade.hu
 • Cikkszám
  10087
Webáruház készítés