Instagram és Facebook

 Kattints az ikonokra!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Madarasfa, észak-európai

Eszak-europai-madarasfa fajatek
  • Eszak-europai-madarasfa fajatek
  • Eszak-europai-madarasfa fajatek
  • Eszak-europai-madarasfa fajatek
8 500 Ft
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Észak-Európa jellegzetes madarait mutatja be a képen látható készségfejlesztő, összerakós fajáték, valamint a nevüket öt nyelven tartalmazó kártya.
Egy részük csak a hideg évszakban látogat el hozzánk (csonttollú), míg mások (szajkó, örvös galamb) már télen-nyáron előfordulnak a Kárpát-medencében.
Amellett, hogy a gyerekszoba dísze lehet, pozitív hatással van a figyelem- és koncentrációs készségre, valamint fejleszti a kreativitást, a térlátást, és a környezettudatosságra is nevel.

i: Képzeld, Svédországban található a legidősebb ismert fa, mely 9 550 éves. Ez nem más, mint egy norvég lucfenyő, melynek az emberek az Old Tjikko becenevet adták. Bizony, egy fa, aminek neve van! :)

i: Tudtad, hogy a germánok ősei, azaz a teuton törzs tagjai a karvalyt szent állatként tisztelték? Anglia bizonyos részein pedig úgy tartották, hogy a kakukkok télire karvallyá változnak. Te ugye tudod, hogy ez csak hiedelem?

Hallgasd meg a szajkó hangját:Hallgasd meg az örvösgalamb hangját:Hallgasd meg a keresztcsőrű hangját:Hallgasd meg a gatyáskuvik hangját:Hallgasd meg a csonttollú hangját:Hallgasd meg a karvaly hangját:Hallgasd meg a búbos cinege hangját:Hallgasd meg a tüzesfejű királyka hangját:Madárhangok:A madarak hangjai az MME engedélyével szerepelnek oldalunkon!

  • Cikkszám
    10008
Webáruház készítés