Kategóriák
Instagram és Facebook

 Kattints az ikonokra!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Madarasfa, észak-amerikai

Eszak-amerikai fajatek
  • Eszak-amerikai fajatek
  • Eszak-amerikai fajatek
  • Eszak-amerikai fajatek
8 500 Ft
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Ez a 3D puzzle a Fauna prémium kollekció részeként a darabok összeillesztésének kalandján túl közelebb hozza hozzád a természetet is. . A termékcsalád minden darabjában nyolc különböző, az adott kontinensre jellemző madár található, de a fa, amely otthont ad nekik, szintén a földrészről származik. A mellékelt tájékoztató bemutatja a fajátékban fellelhető madarakat, honlapunkon pedig meghallgathatod hangjukat is. Ez a fajáték az észak-amerikai madarakkal ismertet meg. Legtöbbjük csak a földrész északi felén honos, de néhányuk, pl. a pápapinty a tél beálltával Közép-Amerikába költözik. Az éjjeli ragadozó amerikai uhu pedig a kontinens déli felén is előfordul. A legismertebb közülük a fehérfejű rétisas, mely az USA címerében is szerepel. Ez a ragadozó madár képes akár egy tonna súlyú fészket is építeni.
Védd a madarakat, jó szórakozást!A dekorációs elemként is kiváló 3 dimenziós puzzle segít abban is, hogy a lurkó a környezettudatos életforma mellett döntsön.
A mellékelt információs kártya öt nyelven mutatja a kézzel festett madarak nevét.

i: A cukorjuhar Észak-Amerika keleti részén honos. Jellegzetes levele az erő és kitartás jelképe, ezért ezt a szimbólumot a kanadai zászlón is viszontlátjuk.

 

i: Tudtad, hogy a kontyos feketeharkály nagyon vigyáz a fiókáira? Képzeld, ha egy tojás kipottyan a fészekből, akkor a többi tojását biztonságosabb helyre költözteti.

Ez a madaraknál igen ritka magatartás.Hallgasd meg a kontyos feketeharkályt:Hallgasd meg a kardinális pinty hangját:Hallgasd meg a kék szajkó hangját:Hallgasd meg az amerikai uhu hangját:Hallgasd meg a fehérfejű rétisas hangját:Hallgasd meg a sáfránytangara hangját:Hallgasd meg a tüzestorkú kolibri hangját:Hallgasd meg a pápapinty hangját:

  • Méret: 21x27cm
  • Cikkszám
    10007
Webáruház készítés