Kategóriák
Instagram és Facebook

 Kattints az ikonokra!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Madarasfa, dél-amerikai

Del-amerikai-madarasfa fajatek
 • Del-amerikai-madarasfa fajatek
 • Del-amerikai-madarasfa fajatek
 • Del-amerikai-madarasfa fajatek
9 100 Ft
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Ez a 3D puzzle a Fauna prémium kollekció részeként a darabok összeillesztésének kalandján túl közelebb hozza hozzád a természetet is. A termékcsalád minden darabjában nyolc különböző, az adott kontinensre jellemző madár található, de a fa, amely otthont ad nekik, szintén a földrészről származik. A mellékelt tájékoztató bemutatja a fajátékban fellelhető madarakat, honlapunkon pedig meghallgathatod hangjukat is. Ez a fajáték Dél-Amerikába visz el. Itt él a világ legnagyobb papagája, a jácintkék ara. Sajnos nem sokáig látható már eredeti élőhelyén ez a gyönyörű és nagyon okos madár. A kihalás szélén áll, miután folyamatosan irtják otthonát, az esőerdőt, és sokat be is fognak közülük. Hasonló okok miatt van veszélyben a hárpia, amely szintén dobogós. Bár ő a második legnagyobb sas a világon, mégis kitűnően repül vadászat közben a sűrű fák között. Bajnok a szuronyos kolibri is. Bár aprócska, a teste méretéhez képest neki van a legnagyobb csőre. Pihenni is csak úgy tud, ha hátra billenti a fejét, és a csőrét meredeken az ég felé tartja.
Védd a madarakat, jó szórakozást!A kézzel festett madarak felismerését 5 nyelvű információs kártya segíti.i: Tudtad, hogy Brazíliában a Paradiófát tilos kivágni? Ezért sok helyen megtalálható, azonban súlyos és nagy termése veszélyes is lehet a fa alatt sétálókra.

 

i: És azt vajon tudtad, hogy a hárpia a legerősebb ragadozó madár Amerikában, illetve az egyik legnagyobb testű sas a világon? A trópusi őserdőkben él, és magas fák tetején fészkel.

Hallgasd meg a topázkolibri hangját:Hallgasd meg a szuronyos kolibri hangját:Hallgasd meg a fehértorkú tukán hangját:Hallgasd meg az andesi tarkabajszika hangját:Hallgasd meg a jácintkék ara hangját:Hallgasd meg a sárgaszárnyú ara hangját:Hallgasd meg a nappapapagáj hangját:Hallgas meg a hárpia hangját:

 • Méret: 21 cm x 27 cm

  Kinek ajánljuk? Lányok és fiúk számára

  Hányan játszhatnak vele? 1-4 fő

  Korosztályra vonatkozó megkötés: 3 éves kor alatti gyermeknek nem adható a lenyelhető alkatrészek miatt!

  Milyen korosztálynak ajánljuk? 5-99 éves korig

  Nehézségi fok: Könnyű

  Alapanyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származik.
  A festék nem tartalmaz egészségre káros anyagot.
  További információért látogasson el honlapunkra: www.faunatrade.hu
 • Cikkszám
  10005
Webáruház készítés