Új jelszó kérése
Instagram és Facebook

 Kattints az ikonokra!

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Madarasfa, afrikai

Afrikai-madarasfa fajatek
  • Afrikai-madarasfa fajatek
  • Afrikai-madarasfa fajatek
  • Afrikai-madarasfa fajatek
8 500 Ft
KÖSZÖNET BEREGI ATTILA!

Az afrikai szavanna legszebb, legszínesebb madarait mutatja be a képen látható, 3 dimenziós, fából készült, készségfejlesztő madarasfa puzzle.
Ismerjétek meg együtt a festői Afrika madárvilágát, szedjétek szét, rakjátok össze, játsszatok egyensúlyjátékot úgy, hogy tornyot építetek a madárkákból.
Ez a dekorációs elemként is kiváló összerakós fajáték az 5 év feletti gyermekeknek, és Nektek szülőknek is sok-sok sikerélményt rejt.
A kézzel festett madarak felismerését 5 nyelvű információs kártya segíti.

i: Ismered a kármin gyurgyalagot? Ez nem más, mint egy afrikai madárfaj, mely rovarokkal, méhekkel, sáskákkal és hangyákkal táplálkozik. A kármin gyurgyalagok társas lények, ezért hatalmas kolóniákba tömörülve raknak fészket.

 

i: Emlékszel, milyen fával találkoztál a Kisherceg című könyvben? Pontosan; majomkenyérfával. És azt vajon tudod, hogy a majomkenyérfa képes akár 120 000 liter vizet is eltárolni? Így éli túl a szárazságot...


Hallgasd meg a Trombitás szarvascsőrű hangját:Hallgasd meg a Malinkó-szövőmadár hangját:Hallgassd meg a Bíbormellű nektármadár hangját:Hallgasd meg a Villásfarkú szalakóta hangját:Hallgasd meg a Szakállas bajszika hangját:Hallgasd meg a Kármin gyurgyalag hangját:Hallgasd meg az Aranymellű pinty hangját:Hallgasd meg a strucc hangját:

>

  • Cikkszám
    10002
Webáruház készítés